Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dorovinis charakterio bruozas, apibudinantis asmenybes uoluma rupestingai dirbti, noriai ir saziningai atlikti pareigas,
Vandens, kuris uzverda esant +101, 42 C temperaturai normaliomis salygomis, pavadinimas [vard.],
Antrininke sakinio dalis, kuri atsako i klausimus "Ko? Kam? Ka? Kuo? ",
Kas pirmas pavartojo geografijos savoka,
Intelektualines nuosavybes ir autoriniu teisiu pazeidimas,
Vandens Tak., Biržų m., Biržų r. sav.,
Brožynų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Bružės g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Budelkiemio g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Burių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g žiedinių kopūstų 100 g miltų 200 g grietinėlės (20-25%) 2 kiaušiniai 1 skiltelė česnako 0,5 šaukštelio kepimo miltelių 1 valgomasis šaukštas šviežių krapų Druskos ir pipirų
(pagal skonį)
Gaminimas: Žiedinius kopūstus išskaidome smulkesniais žiedynais. Išplakame kiaušinius su druska ir pipirais, įmaišome grietinėlę, miltus, kepimo miltelius, sutrintus česnakus ir smulkintus krapus. Tešloje pamirkome žiedinius kopūstus ir sudedame į verdantį
aliejų. Verdame, kol gražiai pagels. Jei mėgstate, dar karštus žiedinius kopūstus apibarstykite sutarkuotu Parmezano sūriu.
|
|
|
|
|