Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zujūnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žalčių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žalesos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žalgirio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žaliakalnio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g saldžiųjų paprikų 2 kg baklažanų 1,5 kg pomidorų 100 g česnakų 1 čili pipiras 100 g cukraus 150 g 9% acto 200 g augalinio aliejaus 2-3 šaukštai druskos 100 g
cukraus Lauro lapų ir pipirų (pagal skonį)
Gaminimas: Baklažanus supjaustykite 2 cm storio griežinėliais, apibarstykite druska. Susmulkinkite paprikas, pomidorus, česnakus ir čili. Sumaišykite baklažanus su paprika, pomidorais ir čili. Viską užberkite cukrumi,
supilkite aliejų ir sudėkite lauro lapus bei pipirus. Virkite, vis pamaišant, apie 40-50 minučių. Galiausiai įmaišykite česnakus ir actą. Pavirkite dar 10 minučių. Po to sudėkite į išplautus ir iškaitintus stiklainius. Apdenkite ir palikite pastovėti 1 parai. Po to stiklainius su adžika sudėkite į
šaltą rūsį. Išėjo 4 litrų baklažanų adžikos.
|
|
|
|
|