Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilties g., Noreikiškių k., Kauno r. sav.,
Vyšnių takas, Noreikiškių k., Kauno r. sav.,
Žagariškių takas, Noreikiškių k., Kauno r. sav.,
Žaibo g., Noreikiškių k., Kauno r. sav.,
Žaliosios Girios g., Noreikiškių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos 2 riekelių batono 1 šaukšto manų 1 šaukšto miltų 1 kiaušinio 1 morkos 1 nedidelio svogūno 1 žiupsnio juodųjų pipirų 1 žiupsnio bazilikų 1 žiupsnio lauro
lapelių 1 šaukštelio druskos Džiuvėsių (apvoliojimui) Aliejaus (skardai patepti)
Gaminimas: Į mėsą sudėti vandenyje ar piene mirkytą batoną, manus, miltus, kiaušinį, tarkuotą morką ir svogūną, suberti prieskonius. Gerai išminkius apvolioti džiuvėsiuose, dėti į
skardą ir kepti orkaitėje 30 min. Nuo kepimo pradžios praėjus 10 min. supilti pusę stiklinės vandens.
|
|
|
|
|