Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lazdynų g., Gegužių k., Šiaulių r. sav.,
Pienių g., Gegužių k., Šiaulių r. sav.,
Piliakalnio g., Gegužių k., Šiaulių r. sav.,
Pušų g., Gegužių k., Šiaulių r. sav.,
Sembos g., Gegužių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g barankėlių 200-300 g varškės 5 šaukštai cukraus Vanilinio cukraus - pagal skonį 1 kiaušinis Pieno (truputį)
Gaminimas: Barankėles pamerkti piene,
kol pasidarys minkštos. Tik nepermirkyte iki košės. Varškę ištrinti su kiaušiniu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Barankėles dėti į skardą, o į jų skylutes dėti paruoštą varškę. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 10- 20 min.
|
|
|
|
|