Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gvazdikų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 0,5 kg dešrelių Riebalai (truputį) Druskos - pagal skonį Kmynai (truputį)
Gaminimas: Bulves nuskusti, nuplauti, supjaustyti šiaudeliais. Kepimo formą patepti
riebalais ir suberti bulves. Pagardinti druska, kmynais, bulvių prieskoniais. Šauti į 180 laipsnių orkaitę ir kepti 20 min. Dešreles supjaustyti mažesniais gabaliukais ir sudėti ant apkeptų bulvių. Kepti apie 20 min., kol bulvės ir dešrelės apskrus. Patiekti su šviežiomis ar marinuotomis
daržovėmis ar salotomis. Skanaus!
|
|
|
|
|