Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aplankas su itaisu popieriams susegti,
Aplink asi besisukancio kosminio kuno arba dangaus sferos didysis apskritimas, vienodai nutoles nuo abieju asigaliu,
Aplinkybe, irodanti, kad kaltinamasis negalejo padaryti nusikaltimo, nes jo metu buvo kitur,
Apmokestinamo asmens pareiskimas del savo pajamu, turto dydzio,
Aprangos dalis kojoms apsiauti,
Ežero g., Platelių mstl., Plungės r. sav.,
Liepijų g., Platelių mstl., Plungės r. sav.,
Liepto g., Platelių mstl., Plungės r. sav.,
Mažoji g., Platelių mstl., Plungės r. sav.,
Medsėdžių g., Platelių mstl., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 litrai vandens 300 - 400 g vištienos krūtinėlės 2 bulvės 2 morkos 1 svogūnas 200 g lydyto sūrelio 1 pundelis žalumynų 1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys Maltų juodųjų
pipirų ir druskos - pagal skonį
Gaminimas: Užviriname vandenį. Vištienos filė ir daržoves susmulkiname, žalumynus sukapojame. Vištieną ir daržoves sudedame į vandenį, įdedame prieskonių, knorr buljonetę ir verdame apie 25 minutes. Po to sudedame likusius
ingredientus, išmaišome, paverdame 5-8 minutes ir nukeliame nuo ugnies.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 l vandens 300 g vištienos filė 2 morkos 3 bulvės 1 saliero lapkotis 1 saujelė smulkių makaronų Druska 1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys Prieskoniai (lauro lapas,
pipirai, krapai)
Gaminimas: Vištieną nuplauti, susmulkinti, apibarstyti paukštienos prieskoniais ir apkepinti keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Morkas supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Bulves sipjaustyti kubeliais. Salierą
susmulkinti. Į verdantį vandenį berti apkeptą vištieną, apkeptas morkas, bulves ir pavirti 10 min., tada berti smulkius makaroniukus, salierą, pilti sultinį, prieskonius, pasūdyti ir dar pavirti apie 10 min. Pabaigoje berti krapus. Skanaus!
|
|
|
|
|