Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokyklos g., Teleičių k., Kauno r. sav.,
Narsiečių g., Teleičių k., Kauno r. sav.,
Sodžiaus g., Teleičių k., Kauno r. sav.,
Šlaito g., Teleičių k., Kauno r. sav.,
Teleičių g., Teleičių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400-500 g moliūgo 1 mažos morkos 1 nedidelio svogūno 30 g salierų šaknies 1 šaukštelis sviesto Druskos - pagal skonį
Gaminimas: Kubeliais supjaustome moliūgą, morką,
salierą ir svogūną. Dedame į verdantį vandenį (vandens apie 0,5 litro) ir verdame apie 15-20 minučių. Prieskonių beriame pagal skonį. Aš bėriau šiek tiek druskytės. Kai daržovės suminkštėja, nukeliame nuo ugnies, įpilame tirpinto sviesto ir sutriname. Galima dėl skonio įmaišyti
grietinėlės. Gero apetito :-)
|
|
|
|
|