Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miško g., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Nevėžio g., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Ryto aklg., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Sanžilės g., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Tvenkinio g., Berčiūnų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 svogūno 4 žirneliai juodųjų pipirų 50 ml balto sauso vyno 125 ml vištienos sultinio 125 g sviesto 3 kiaušinių trynų Druska, pipirai - pagal skonį 1 šaukštelis citrinos
sulčių
Gaminimas: Į puodą sudėkite sviestą ir kubeliais supjaustytą svogūną. Pakepinkite 1-2 minutes. Po to supilkite sultinį ir vyną, įmeskite pipirus. Virkite apie 5 minutes. Per sietelį nukoškite skystimą. Išplaktus kiaušinių trynius gerai išplakite su citrinos sultimis
(iki putų) ir maišant supilkite į sultinį. Kaitinkite visą laiką maišant, kol pradės tirštėti.
|
|
|
|
|