Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Naujoji g., Linksmučių k., Pakruojo r. sav.,
Paupio g., Linksmučių k., Pakruojo r. sav.,
Pušyno g., Linksmučių k., Pakruojo r. sav.,
Užupio g., Linksmučių k., Pakruojo r. sav.,
Akmenėlių g., Mažeikonių k., Pakruojo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg ešerio filė 2-3 virtos morkos 1-2 virti kiaušiniai 1 svogūnas 2 lauro lapai Santa Maria juodieji pipirai - pagal skonį Santa Maria duska - pagal skonį 2 šaukštai
želatinos 2 litrai vandens Žalumynų - truputį
Gaminimas: Į puodą sudėkite žuvies filė (supjaustytą nedideliais gabaliukais), įberkite prieskonių, sudėkite lauro lapelius ir smulkintą svogūną. Virkite apie 10-15 minučių. Žuvį išgriebkite ir sudėkite į indus, kuriuose
šaldysite, o sultinį atsidėkite. Iš sultinio išimkite lauro lapelius ir svogūną. Į sultinį įmaišykite ištirpintą želatiną (100 ml vandens). Pilkite sultinio ant žuvies, kad tik vos vos apsemtų. Ant žuvies sudėkite morkų griežinėlius, jei norite - marinuotų agurkėlių gabaliukų, kiaušinio
griežinėlius ir žalumynus. Viską užpilkite likusiu sultiniu. Palaikykite šaldytuve, kad sustingtų.
|
|
|
|
|