Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Obelų takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
P. Cvirkos g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Pakrantės takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Palangos g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Paminijo takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g varškės 5 proc. riebumo 1 kiaušinis 4 šaukštai cukraus (mėgstantiems saldžiai) 3 šaukštai manų kruopų 0,5 šaukštelio kepimo miltelių 25 g aliejaus ar sviesto kepimui 3 šaukštai
miltų Razinų ar aguonų - pagal skonį (nėra būtina)
Gaminimas: Varškę pertrinkite šakute ir sumaišykite su kiaušiniu, cukrumi ir manais bei kepimo milteliais. Varškės masę perkelkite ant stalo, apibarstyto miltais. Varškę susukite į ritinio formą ir supjaustykite ~3 cm
gabaliukais. Kiekvieną varškės blynelį suplokite tarp delnų. Kepkite įkaitintame aliejuje ar svieste, kol abi pusės gražiai pagels t.y. po 3 minutes kiekvieną varškėčio pusę ant mažo kaitrumo ugnies. Patiekite varškėčius su grietinės ir cukraus padažu ar mėgiama uogiene.
|
|
|
|
|