Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rakerta,
Rakensta, Lietuvos ir Suomijos UAB,
Rakensta, Lietuvos ir Suomijos,
Rakema, R. Bekevičiaus IĮ,
Rakava, Antano Šiugždos Įmonė, Sodininkystės Ūkis,
Martinavos g., Neveronių k., Kauno r. sav.,
Miško g., Neveronių k., Kauno r. sav.,
Pabiržės g., Neveronių k., Kauno r. sav.,
Plytų g., Neveronių k., Kauno r. sav.,
Purienų g., Neveronių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 v. š.sviesto 400 g jautienos 2 svogūnai 200 g grybų 400 ml sultinio 100 g perlinių kruopų 2 morkos Mairūnas Druska Pipirai Salieras 2 v.
š.grietinės
Gaminimas: Puode ištirpinti sviestą, sudėti mažais gabaliukais pjaustytą mėsą, pabarstyti druska ir kepti. Suberti svogūnus, kepti 6 min. Apkepus svogūnams sudėti grybus, juos kepti 3 min. Pabarstyti mairūnu, sudėti smulkintą salierą, morkas, kruopas, supilti sultinį ir
troškinti 1 valandą. Patiekti su grietine.
|
|
|
|
|