Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Telšių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tylioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200g miltų 200 g avižinių dribsnių 1 a. š. kepimo miltelių 0,5 a. š. cinamono 3 v. š. aliejaus 1 v. š. obuolių sidro acto 1 a. š. vanilės 50 ml sojų pieno 1 v. š. rudojo
cukraus Tarkuota citrinos žievelė 1 v. š. džiovintų mėlynių
Gaminimas: Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Miltus, dribsnius ir kepimo miltelius sumaišyti. Sumaišyti sojų pieną su actu, palikti 5 min pastovėti. Tuomet suberti cukrų, vanilę ir citrinos žievelę. Miltus
sumaišyti su aliejumi. Į miltus supilti paruoštą skystį, mėlynes ir viską gerai išmaišyti. Dėti po šaukštą tešlos ant kepimo skardos. Kepti orkaitėje 30 min.
|
|
|
|
|