Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kranto g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Kunigiškių g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Lentvario g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Liepų g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Mažasis skg., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 burokėliai 1 valg. Š. krienų 2 gvazdikėliai 1 valg. Š. alyvuogių aliejaus 0,5 arb. š. druskos 0,5 arb. š. šviežiai maltų juodujų
pipirų
Gaminimas: Burokėlius nuplauname, įdedame į maišiuką ar sandarų indelį ir paliekame šaldiklyje 1-4 dienoms. Indelį su burokėliais iš šaldymo kameros perkeliame į šaldytuvą ir paliekame pamažu tirpti 1-2 dienas. Peiliu nupjauname burokėlių šakneles, nulupame burokėlių
žieveles (lupsis labai lengvai, beveik kaip apelsinas). Burokėlius supjaustome kubeliais arba sutarkuojame burokine tarka. Grūstuve susmulkiname gvazdikelius. Indelyje sumaišome gvazdikėlių miltelius, krienus, aliejų. Šiuo mišiniu apliejame burokėlius, pasūdome, papipiriname ir
išmaišome. Salotos bus skanesnės jei 1-2 val. palaikysime jas šaldytuve skoniams persisunkti.
|
|
|
|
|