Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mėklos g., Labūnavos k., Kėdainių r. sav.,
Nevėžio g., Labūnavos k., Kėdainių r. sav.,
Pabarūpės g., Labūnavos k., Kėdainių r. sav.,
Pamėklių g., Labūnavos k., Kėdainių r. sav.,
Puzaičių g., Labūnavos k., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 70 g salotų lapelių mišinio 150 g virtų burokėlių 1 greipfrutas 0,5 raudono svogūno 2 v. š. alyvuogių aliejaus 1 v. š. balzamiko arba raudono vyno acto žiupsnelis rupios
druskos 5-6 juodieji pipiriukai 4-5 šakelės šviežio čiobrelio
Gaminimas: Šaltą burokėlį supjaustome pusriekutėmis, išbėgusias sultis pataupome padažui. Sluoksniais ant lėkštės išdėliojame salotų lapelius, burokėlio pusriekutes, pomelo arba greipfruto minkštimo
gabaliukus, svogūno juosteles. Čiobrelį, druską ir pipirus sugrūdame grūstuve, sumaišome su aliejumi, burkėlių sultimis ir actu. Šakute išplakame padažą ir juo apliejame salotas.
|
|
|
|
|