Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jaunimo g., Trakiškio k., Panevėžio r. sav.,
Juostos g., Trakiškio k., Panevėžio r. sav.,
Klevų g., Trakiškio k., Panevėžio r. sav.,
Liepų g., Trakiškio k., Panevėžio r. sav.,
Miško g., Trakiškio k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: salotų lapų kriaušės gabalioko stipresnio skonio balto- rokforas, šviežias avies sūris su žalumynais ir kt. graikinių riešutų alyvuogių aliejaus citrinų sulčių rudojo
cukraus žiupsnio druskos
Gaminimas: Išdorojame kriaušę: supjaustome skiltelėmis ir išimame sėklalizdžius. Nepridegančioje keptuvėje apkepiname kriaušes iš abiejų pusių, kol truputį paskrunda, bet neištęžta, todėl geriausia tai daryti nustačius pačią kaitriausią
ugnį. Padažui sumaišome aliejų, citrinos sultis (tiktų balzaminis actas), rudąjį cukrų, druską. sumaišome plėšytus salotų lapus, kriaušes, graikinius riešutus ir sūrį – po truputėlį visko paliekame papuošimui. Skanaujame su traškia šviežia duonele.
|
|
|
|
|