Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karačiūnų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 40 g Pekano riešutų 400 g keptos vištienos 1 raudonasis svogūnas 1 salieras 100 g rūkytos šoninės (kiaulienos) 150 g vynuogių 1 šaukštas džiovintų spanguolių 2 šaukštai
majonezo
Gaminimas: Riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje arba orkaitėje iki 3 minučių. Sukapokite arba sumalkite. Vištieną supjaustykite kubeliais. Sukapokite svogūną. Saliero stiebą supjaustykite kubeliais. Rūkytą šoninę susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje
apie 2 minutes. Vynuoges perpjaukite per pusę. Viską sumaišykite kartu su majonezu.
|
|
|
|
|