Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tam tikros formos, ryskiu spalvu puosni veliavele su komandos, sporto klubo, kolektyvo, draugijos, miesto, salies skiriamaisiais zenklais, simboliais,
Tam tikros srities zinovas,
Tam tikros teritorijos, rinkimines apygardos rinkeju igaliojimas asmeniui, laimejusiam rinkimus, atstovauti jiems kokiame nors vyriausybes organe,
Tam tikros ukines paskirties vienarusiu gyvuliu burys,
Tam tikros vertes popierinis pinigas,
Vilties g., Lomių k., Tauragės r. sav.,
Alyvų g., Mažonų k., Tauragės r. sav.,
Antšunijų g., Mažonų k., Tauragės r. sav.,
Bijūnų g., Mažonų k., Tauragės r. sav.,
Klevų g., Mažonų k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1,5 stiklinės miltų 1 a. š. kepimo miltelių 8 v. š. minkšto sviesto 0,8 stiklinės cukraus 1 v. š. medaus 2 kiaušiniai 1 v. š. tarkuotos citrinos žievelės 0,5 stiklinės
nenugriebto pieno 0,5 a. š. druskos 0,5 a. š. malto kardamono Glazūrai: 0,3 stiklinės citrinos sulčių 0,4 stiklinės cukraus 1 v. š. medaus
Gaminimas: Sutrinti sviestą iki purumo, sudėti cukrų, medų ir plakti, kol gausis kreminės tekstūros masė. Maišant
po vieną įmušti kiaušinius, palengva supilti pieną, galiausiai sudėti citrinos žieveles ir gerai išmaišyti. Į gautą masę supilti su kepimo milteliais, druska bei kardamonu sumaišytus miltus. Gautą tešlą sudėti į riebalais apteptą kepimo forma ir kepti apie 1 val. 220 laipsnių
temperatūroje. Kol kepa duona į puodą supilti glazūrai skirtus ingredientus ir kaitinti, kol ištirps cukrus. Iškepusią duoną aplieti pasigamintu glajumi ir palikti formoje, kol atvės. Atvėsusią duoną išimti iš kepimo formos ir mėgautis nuostabaus skonio duona. Skanaus.
|
|
|
|
|