Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Galvės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gamyklos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gandrų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gaono g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gardino g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g žuvies su kaulais 1 svogūnas 2 morkos 3 bulvės 2 pomidorai 1 sauja krapų 1 žiupsnelis šafrano 3 v. š. grietinės petražolės aliejus malti juodieji
pipirai druska lauro lapai
Gaminimas: Užkaičiame puodą su vandeniu, sudedame pipirus, druską, šafraną, lauro lapus, žuvį ir paverdame apie 15-20 min. Tuomet išgraibstome su kiaurasamčiu žuvį ir nukaulinę sudedame žuvies mėsą atgal į puodą. Nuskustas bulves
supjaustome kubeliais, nuskustas morkas sutarkuojame ir sudedame į tą patį puodą. Nuluptą susmulkintą svogūną pakepiname keptuvėje su aliejumi ir sudedame į sriubą. Pomidorus nuplikiname, nulupame, supjaustome kubeliais ir taip pat sudedame į sriubą Verdame apie 20-25 min. Tuomet
sudedame susmulkintas petražoles ir krapus, pagardiname grietine. Patiekiame karštą. Skanaus.
|
|
|
|
|