Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Minties g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mirtų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Miškininkų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Miškinių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Miškinių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg viščiukų blauzdelių 400 ml balto sauso vyno 3 raudonieji svogūnai 3 česnako skiltelės 1 pudelis peletrūno 0,25 stiklinės druskos 2 v. š.
cukraus
Gaminimas: Nuplaukite viščiukų blauzdeles ir sudėję į didelį dubenį užpilkite vyno, druskos, cukraus, susmulkinto svogūno, česnako bei peletrūno marinatu. Palikite vištieną bent nakčiai pasimarinuoti. Išmarinuotą vištieną kepkite apie 1 valandą 180 laipsnių
temperatūroje. Skanaus.
|
|
|
|
|