Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslas, tiriantis uolienu fizikines savybes,
Lupinio garso virtimas nelupiniu,
Asmuo, linkes i nusikaltima,
Karinis Vermachto junginys, veikes siaures afrikoje per II pasaulini kara, nuo 1941 iki 1943 m. geguzes,
Spaudimas - aktyvios gynybos budas [pvz. krepsinyje, futbole],
S. Nėries g., Pandėlio m., Rokiškio r. sav.,
Sodų g., Pandėlio m., Rokiškio r. sav.,
Sporto g., Pandėlio m., Rokiškio r. sav.,
Taikos g., Pandėlio m., Rokiškio r. sav.,
Vidurinė g., Pandėlio m., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg viščiukų blauzdelių 400 ml balto sauso vyno 3 raudonieji svogūnai 3 česnako skiltelės 1 pudelis peletrūno 0,25 stiklinės druskos 2 v. š.
cukraus
Gaminimas: Nuplaukite viščiukų blauzdeles ir sudėję į didelį dubenį užpilkite vyno, druskos, cukraus, susmulkinto svogūno, česnako bei peletrūno marinatu. Palikite vištieną bent nakčiai pasimarinuoti. Išmarinuotą vištieną kepkite apie 1 valandą 180 laipsnių
temperatūroje. Skanaus.
|
|
|
|
|