Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Isaizyta ankstis,
Tapytojas (1477-1510m.) "Veneros gimimas", "Pavasaris" autorius,
Palydovo orbitos taskas, toliausiai nutoles nuo centro Kuno, aplink kuri skriejama,
XIX a. JAV rasytoja, romano "Mazosios moterys" autore [orig.],
Graiku mitologijoje - vampyras, ciulpiantis vaiku ir jaunuoliu krauja,
Dvaro g., Muniškių k., Kauno r. sav.,
K. Zaleskienės g., Muniškių k., Kauno r. sav.,
Pievų g., Muniškių k., Kauno r. sav.,
Saulėtekio g., Muniškių k., Kauno r. sav.,
Šaltinių g., Muniškių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 25 didelių džiovintų datulių 60 g kieto fermentinio sūrio 1 skiltelė česnako (daugiau/mažiau pagal skonį) 30 g skrudintų ir smulkintų riešutų (graikiški riešutai, pekano riešutai, migdolai) 1
didelis šaukštas majonezo
Gaminimas: Fermentinį sūrį sutarkavau. Česnaką labai smulkiai supjausčiau. Sūrį sumaišiau su česnaku, riešutais ir majonezu. Įpjoviau datules ir į kiekvieną įdėjau šiek tiek pasigaminto sūrio įdaro. Puikus užkandis prie taurės
vyno. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti
grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 datulių 100 g pelėsinio sūrio, mėlynojo 1 v. š. fetos sūrio 1 skiltelės česnako 1 apelsino 50 ml romo Kelios rozmarino šakelės
Gaminimas: Apelsiną nuplauname,
nutarkuojame jo žievelę, o iš vaisiaus išspaudžiame sultis. Apelsino sultis ir žieveles sumaišome su romu . Datules labai gerai nuplauname ir valandai pamerkiame į apelsinų sulčių ir romo mišinį . Feta sūrį sumaišome su trintomis česnako skiltele .Sūrį supjaustome. Nusausiname datules ir į jų
vidų dedame šiek tiek fetos sūrio , o ant viršaus dedame fermentinio sūrio . Patiekti šaltą su rozmarino šakelėmis.
|
|
|
|
|