Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skirgailos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Skirmanto g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Skirpstų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Skirsnemunės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Skirvytės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g svogūnų, 500 g bulvių, 100 g džiovintų baravykų, 200 g lašinių, 50 g sviesto, 1 a. š. miltų, 3 saujos sūrio, druska, malti pipirai.
Gaminimas: Svogūnus
supjaustome griežinėliais, pabarstome miltais ir pakepiname su lašiniais. Svogūnams pusiau apkepus, sudedame išvirtus ir šiaudeliais supjaustytus grybus. Įdedame pipirų, druskos. Bulves nulupame, supjaustome griežinėliais ir truputį pasūdome. Į riebalais išteptą indą dedame sluoksniais
bulves ir svogūnų su grybais masę. Viršuje turi būti bulvės. Pabarstome tarkuotu sūriu ir uždedame keletą gabaliukų sviesto. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, 20-30 min., kol suminkštės bulvės. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais
„Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|