Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaštonų g., Salų mstl., Rokiškio r. sav.,
Parko g., Salų mstl., Rokiškio r. sav.,
Tujų g., Salų mstl., Rokiškio r. sav.,
Žvejų g., Salų mstl., Rokiškio r. sav.,
Jaunystės g., Skemų k., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g kvietinių miltų 50 g margarino VILNIUS kepiniams 0,5 pakelio mielių 2 šaukštai abrikosų uogienės 100 g džiovintų abrikosų 0,5 stiklinės šilto pieno 1 šaukštas cukraus 1
žiupsnelis druskos saulėgrąžos
Gaminimas: Labai svarbu gerai išmaišyti, nepagailėkit laiko. Pradėkite nuo margarino. Jį ištirpinkite. Mieles sumaišykite su šiltu pienu ir cukrumi. Kai šiek tiek pastovi, sumaišykite su margarinu, berkite druskos, pilkit uogienę ir išmaišykit.
Suberkite miltus ir džiovintus abrikosus. Gerai minkykite. Tešlą padalinkite į 6 dalis ir jas suminkykite į kamuolius ir dėkite į kepimo formą, išteptą aliejumi. Apibarstykite saulėgrąžomis. Palikite dar pakilti. Ir kepkite 190 C laipsnių temperatūroje 30 minučių, kol gražiai paruduoja.
|
|
|
|
|