Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziiigitas,
riteriukarai,
transporteris,
klaipedoje,
??????????,
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Raudondvario 2-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raudondvario 3-iasis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raudondvario 4-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raudondvario 5-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Raudondvario 6-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g varškės 100 ml pieno 50 g cukraus 1 kiaušinis druska vanilinis cukrus 250 - 300 g miltų 1 šaukštelis sausų mielių 200 g džemo 1 šaukštas margarino VILNIUS
kepiniams
Gaminimas: Pienas sumaišomas su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi ir varške. Baltymai atskiriami nuo trynių ir išplakami. Jie įmaišomi į varškės masę, o tryniai bus aptepimui. Miltai sumaišomi su mielėmis ir įmaišomi į varškės masę. Kai tešla atlimpa nuo kraštų pilamas
ištirpintas margarinas ir minkoma į kamuolį. Tešla uždengiama ir paliekama padvigubėti šiltoje vietoje. Pakilusi tešla padalinama į tris dalis, kurių kiekviena iškočiojama į apskritimą. Kiekvienas apskritimas dar padalinamas į trikampius. Ant kiekvieno trikampio platesniojo krašto dedama džemo
ir susukama link kampo. O tada galai sujungiami. Rageliai dedami į kepimo formą išteptą margarinu ir aptepami kiaušinio plakiniu. Kepama 220 C laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.
|
|
|
|
|