Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Antano Baranausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antanerės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antakalnio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ankštoji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Anykščių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g miltų 400 g aviečių uogienės 3 kiaušiniai 200 g cukraus 200 g margarino VILNIUS kepiniams 1 šaukštelis vanilinio cukraus 1 šaukštelis kepimo
miltelių
Gaminimas: Suplakite kiaušinius su cukrumi iki purumo, supilkite tirpintą margariną, beriame kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišome. Beriame miltus ir minkome tešlą. Ją padaliname į dvi dalis, kur viena dalis šiek tiek didesnė už kitą. Abi dalis dedame
į šaldytuvą 1 laiko. Didesniąją dalį iškočiojame ir dedame ant kepimo formos, išteptos margarinu. Ant tešlos dedame aviečių uogienės ir ant viršaus užtarkuojame mažesniąją tešlos dalį. Kepame 180 C laipsnių iki auksinės rudos spalvos. Kai iškepa, supjaustome į gabaliukus ir gauname
sausainukus.
|
|
|
|
|