Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Obelų takas, Raudondvario k., Kauno r. sav.,
Paberupio g., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
Pakalnės g., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
Pakrantės al., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
Pienių g., Raudondvario k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 200 g miltų 7 g mielių 125 ml pieno 1 žiupsnelis druskos 2 šaukštai cukrus Įdarui: 3 vidutinio dydžio obuoliai 1 žiupsnelis gvazdikėlių 1 lygus šaukštelis
cinamono 1 šaukštas cukraus 20 g margarino VILNIUS kepiniams
Gaminimas: Ištirpinkite mieles su 1 šaukštu cukraus, dalimi šilto pieno. Leiskite pastovėti 10-15 minučių. Gerai išmaišykite. Miltus sumaišykite su druska ir likusiu cukrumi, supilkite likusį pieną, sudėkite
paruošta mieles ir išminkykite tešlą. Tešlą uždenkite drėgnu audeklu ir palikite 1 valandai šiltoje vietoje. Obuolius supjaustome kubeliais, sumaišome su prieskoniais ir ištirpintu margarinu. Įdarą paliekame 5 minutėms. Beliko suformuoti bandeles ir į vidų įdėti įdaro. Kepiau 200
laipsnių orkaitėje 25 minutes.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 7 g sausų mielių 100 g cukraus 1 šaukštelis druskos 3 kiaušiniai 200 ml pieno 60 g sviesto 3 šaukštai aliejaus 500-600 g miltų
Įdarui: 5 obuoliai 50
g sviesto 100 g cukraus 0,5 šaukštelio cinamono
Gaminimas: Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Įkaitintoje keptuvėje ar puode ištirpinti sviestą, suberti cukrų, obuolius, cinamoną ir troškinti, kol išgaruos susidariusios sultys. Ataušinti. Pieną sumaišyti
su mielėmis ir cukrumi. Miltus sumaišyti su druska. Į vidurį supilti pieno mišinį, įmušti kiaušinius, sudėti minkštą sviestą ir aliejų. Minkyti 5 – 10 min., kol tešla taps lygi ir elastinga. Tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų. Išminkytą tešlą dėti į aliejumi pateptą dubenį,
uždengti ir šiltai kildinti, kol padvigubės. Pakilusią tešlą padalinti į keturias dalis. Iš kiekvienos dalies iškočioti nelabai storą apskritimą ir jį supjaustyti į 8 dalis. Ant kiekvieno trikampio dėti šiek tiek įdaro, susukti kaip ragelį ir šiek tiek prispausti šonus, kad neišbėgtų įdaras. Kepti
iki 200º C įkaitintoje orkaitėje, kol bandelės gražiai parus, apie 15 min. Praaušusias bandeles pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
|
|
|
|
|