Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų g., Čekonių k., Anykščių r. sav.,
O. Sedelskytės g., Čekonių k., Anykščių r. sav.,
Šilelio g., Čekonių k., Anykščių r. sav.,
Variaus g., Čekonių k., Anykščių r. sav.,
Ąžuolynės g., Debeikių mstl., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: ~400 g vynuogių 200 g margarino VILNIAUS kepiniams 200 g cukraus 6 kiaušiniai 1 citrinos žievelės Žiupsnelis druskos 0,5 šaukštelio cinamono 100 g smulkintų riešutų 100 g
migdolų 150 g miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių 200 g pieniško šokolado
Gaminimas: Vynuoges gerai nuplauname ir nusausiname, perpjauname pusiau ir pašaliname sėklas. Margariną ištriname su cukrumi iki purios masės. Palaipsniui supilame išsuktus kiaušinių
trynius. Sumaišome smulkintus riešutus, citrinos žievelę. Šį mišinį sumaišome su miltų ir kepimo miltelių mišiniu. Dedama po vieną šaukštą margarino ir trynių masės. Visą masę nuolat maišant į vieną pusę. Taip maišyti, kol bus sudėta visa trynių masė. Išplakami baltymai iki putų ir
atsargiai įmaišomi į tešlą, taip pat įmaišomas iš tarkuotas pieniškas šokoladas. Kepimo formą ištepame margarinu ir apibarstome džiūvėsiais. Į ją supilame paruoštą tešlą. Paviršių gražiai išlyginame ir sudedame vieną šalia kitos vynuogių puseles. Kepame 75 minutes įkaitintoje orkaitėje iki
200 C temperatūros. Iškepūsį pyragą apibarstyti cukraus pudra.
|
|
|
|
|