Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Grušo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. I. Kraševskio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. ir K. Aleksų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. ir M. Akelaičių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Jablonskio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Papločiui: 100g avižinių sausainių 50g sviesto 1 šaukštas cukraus "Farino" Įdarui: 400g maskarponės arba kitokio grietinėlės sūrio 4 šaukštai cukraus 2 šaukšteliai
vanilinio cukraus 400g varškės kremo (Philadelphia) Drebučiams: 1 pakelis miško uogų želė 350 ml verdančio vandens 250g braškių (dar galima įdėti ir mėlynių)
Gaminimas: Želės miltelius užpilti verdančiu vandeniu ir gerai išmaišyti. Padėti, kad gerai
atauštų. Sutrinti avižinius sausainius, įmaišyti cukrų ir minkštą sviestą. Sausainių mišinį prispausti prie apvalios 24 centimetrų skersmens išardomos skardos, išklotos kepimo popieriumi, dugno. Išplakti kambario temperatūros sūrį, įdėti paprasto ir vanilinio cukraus, įmaišyti varškės
kremą. Grietinėlės sūrio putėsius sudėti ant pagrindo. Braškes perpjauti pusiau ir išdėlioti ant sūrio, galima užbarstyti ir mėlynių. Paruoštą tortą pusvalandį laikyti šaltai. Tuomet ant uogų šaukštu supilti atvėsusią želę ir baigtą tortą vėl kelias valandas arba geriausia per naktį
laikyti šaltai.
|
|
|
|
|