Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vieversių g., Katinų k., Panevėžio r. sav.,
Aguonų al., Kaubariškio k., Panevėžio r. sav.,
Ateities al., Kaubariškio k., Panevėžio r. sav.,
Aušros al., Kaubariškio k., Panevėžio r. sav.,
Bendrijų al., Kaubariškio k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Miltai Vanduo Cukrus Druska
Gaminimas: Į indą supilkite miltus ir vandenį, įberkite žiupsnelį druskos ir žiupsnelį cukraus. Viską gerai išminkykite, svarbiausia, kad tešla
neliptų prie rankų, tad jei taip nutinka, įberkite daugiau miltų. Išminkytą tešlą ir spiralės forma apvyniokite ant iešmo (jeigu norite sutaupyti vietos kuprinėje ar mašinoje, žinokite, kad iešmą visada galima rasti gamtoje ir per porą minučių padaryti tinkamą skautiškai duonai
kepti). Duonelę reikia kepti ne virš atviros liepsnos, o virš labai įkaitusių žarijų. Jeigu kepsite ant atviros liepsnos, duonelė greitai pajuoduos iš išorės, o viduje liks žalia. Po kelių minučių kantraus duonelės vartymo virš laužo, pamatysite, kad ji gražiai parudavo ir jau galima
skanauti. Atsargiai, nes nuo laužo tik ką nukeltas maistas būna labai karštas!
|
|
|
|
|