Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinamas siauras, pailgas Zemes pavirsiaus pazemejimas, kuri is abieju pusiu riboja slaitai,
Kaip vadinamas spinduliuojantis, dideles mases, nepaprastai karstu duju kamuolys,
Kaip vadinamas staigus zemyno povandeninio pakrascio nuozulnejimas i vandenyno dugna,
Kaip vadinamas sudetingas keliu daliu muzikos kurinys solistams, orkestrui, chorui,
Kaip vadinamas sugebejimas isijausti i kito zmogaus vidini pasauli, pagyventi jo emocijomis, pazvelgti jo akimis i aplinka ir save,
Slėnio g., Rinkuškių k., Biržų r. sav.,
Vyšnių g., Rinkuškių k., Biržų r. sav.,
Bičių aklg., Satkūnų k., Biržų r. sav.,
Satkūnų g., Satkūnų k., Biržų r. sav.,
Kraštų g., Skrebiškių k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g miltų 150 g cukraus 120 g šokolado 2 kiaušiniai 85 g sviesto 1 arbatinis šaukštelis kakavos miltelių 100 g Granollos 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių 1 žiupsnelis
druskos Kremui : 150 g varškės 100 g grietinės 40 g cukraus 1 arbatinis šaukštelis cinamono 2 valgomi šaukštai sviesto 1 pakelis vanilino cukraus 3 valgomi šaukštai aviečių uogienės Glaistui: 150 g juodojo šokolado 1 valgomas šaukštas sviesto 3 valgomi
šaukštai grietinėlės 1 arbatinis šaukštelis kakavos
Gaminimas: Gaminau tešlą - šokoladą, sviestą ir kakavą ištirpinau ant silpnos ugnies. Atvėsinau ir po truputį subėriau cukrų, vanilinį cukrų ir įmušiau kiaušinius. Masę gerai išplakiau, subėriau persijotus miltus,
sumaišytus su kepimo milteliais, druska, granolla. Viską gerai išmaišiusi supyliau masę į kelpimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepiau 25 min. 180 laipsnių orkaitėje. Kremas - Varškę, grietinę, sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir cinamoną išplakiau plaktuvu iki purumo. Iškepusį
pagrindą aptepiau aviečių uogiene ir atsargiai dėjau varškės kremą. Išlyginau paviršių. Glaistas - šokoladą, tirpią kavą, grietinėlę, sviestą ištirpinau. Šiek tiek pravėsus apliejau supjaustyto pyrago gabalėlius. Viską palikau nakčiai šaltai, kad subręstų ir atsiskleistų tikrasis
skonis. SKANAUS!
|
|
|
|
|