Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Geležinkelio g., Didžialaukio k., Vilniaus r. sav.,
Klevų g., Didžialaukio k., Vilniaus r. sav.,
Paupio g., Didžialaukio k., Vilniaus r. sav.,
Pušyno g., Didžialaukio k., Vilniaus r. sav.,
Ežero g., Didžiasalio k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g vištienos kepenėlių 1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų 1 žiupsnelis druskos 4 valgomi šaukštai sviesto 1 svogūnas 2 apelsinai 200 ml neriebios grietinėlės 1 sauja svogūnų
laiškų
Gaminimas: Nuplautas kepenėles pakepinau aliejuje. Pabarsčiau druska ir pipirais. Apelsinus nulupau, išskirsčiau skiltelėmis. Skilteles supjausčiau gabalėliais. Subėriau į keptuvę su kepenėlėmis. Supyliau grietinėlę. Troškinau ant mažos ugnies 15
minučių. Patieliau su virtomis bulvėmis. Prieš valgant apibarsčiau smulkintais svogūnų laiškais. SKANAUS!
|
|
|
|
|