Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gurių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 vidutinio dydžio bulvių 500 g faršo 1 didelis svogūnas 2 nedidelės morkos 200 g sūrio
Gaminimas: Išvirkite bulves su lupenomis. Pakepinkite ant keptuvės faršą, svogūną
ir morkas. Kepkite, kol neišgaruos faršo leidžiamas vanduo (apie 30 min), mėsa turi pasidaryti gražiai įrudusi. Bulvėse padarykite duobutes, t.y. išimkite minkštimą. Paruoštą faršą dėkite į bulves. Viršuje pabarstykite sūrio. Bulves dėkite ant kipimo skardos, dengtos folija, ir
dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 lapisnių. Kepkite apie 20 min.
|
|
|
|
|