Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušros g., Tytuvėnų m., Kelmės r. sav.,
B. Sarapo g., Tytuvėnų m., Kelmės r. sav.,
Birutės g., Tytuvėnų m., Kelmės r. sav.,
Bridvaišio g., Tytuvėnų m., Kelmės r. sav.,
Dujininkų g., Tytuvėnų m., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 300 g miltų 2 šaukšteliai kepimo miltelių 200 g cukraus 1 pakuotė vanilinio cukraus 2 kiaušiniai 150 g sviesto arba margarino 120 ml pieno 100g
aguonų Papuošimui: 1 didelė skardinė konservuotų persikų 2 šaukštai medus 3 šaukštai grietinėlės (20%) 30 g sviesto 80 g nuluptų saulėgrąžų 60 g sviesto
Gaminimas: Nedideliame inde sumaišykite miltus (persijotus), kepimo miltelius, cukrų
ir vanilinį cukrų. Kitame - kiaušinius, pieną, tirpintą ir atvėsintą sviestą (arba margariną) - maišyti šluotele. Skystas mišinys pilamas plona srove į miltus, maišoma šluotelė, įmaišyti aguonas. Dėti tešlą į riebalais išteptą formą, ir į įkaitintą orkaitę 180 laipsnių. Persikus dėti
į kiaurąsamtį, kad nuvarvėtų, vėliau supjaustyti plonomis riekelėmis. Į puodą dėti medų, grietinėlę, cukrų, sviestą. Viską kaitinti ant nedidėlės ugnies, maišyti,kaip ištirps cukrus sudėti vos pakepintas sausoje keptuvėje saulėgrąžas. Jei masė nepakankamai tiršta pridėkite dar
saulėgrąžų. Po 20 minučių, kai pyrago viršus pakankamai sukietėja (ne ankščiau) išimkite ir greitai išdėliokite griežinėliais persikus , o per vidurį saulėgrąžų masę. Dėti į orkaitę dar maždaug 15 minučių. Leiskite atvėsti formoje.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 7 g sausų mielių 250 ml pieno 40 g cukraus 50 g minkšto sviesto 1 kiaušinis 1 žiupsnelis druskos Įdarui: 300 g varškės 1 kiaušinis 1 citrinos žievelė 1
šaukštas aguonų
Gaminimas: Pašildyti pieną, suberti cukrų ir mieles, išmaišyti ir leisti pastovėti, kol sureaguos mielės. Į miltus įmušti kiaušinį, sudėti minkštą smulkintą sviestą, druską, mielių mišinį ir užminkyti tešlą. Minkyti 10-15 min. Pastatyti šiltai apie valandą,
ar ilgiau, kol pakils dvigubai ( man užteko valandos). Iškočioti tešlą, paskirstyti po visą varškės masę ir atsargiai susukti roletą. Dėti į sviestu pateptą formą ir kildinti dar apie 40 min. Patepti kiaušinio trynio ir aliejaus mišiniu ir kepti apie 30- 40 min 180 laipsnių orkaitėje.
|
|
|
|
|