Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tuopų 1-oji g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Tuopų 2-oji g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Tuopų 3-oji g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Tvenkinio g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Užtvankos g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g jūros lydekos 1 kiaušinis 1 stilkinė miltų 1 svogūnas šaukštelis druskos juodieji pipirai malti lauro lapeliai aliejus kepimui
Gaminimas: Žuvį supjaustyti
mažais gabaliukais, išrinkti kaulus. Apibarstyti pipirais, druska ir maltais lauro lapeliais. Sutarkuoti svogūną, gautą tyrelę sudėti į žuvį ir atsargiai išmaišyti, perdaug nemaigant. Iš kiaušinio, miltų, bei trupučiuko druskos paruošti skystoką tešlą. Į ją pavilgyti kiekvieną žuvies gabaliuką ir
kepti aliejuje.
|
|
|
|
|