Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
2? ????,
tijgerpuntentest,
merginos,
kfz-haftpflicht vergleich,
uuytttttttttt,
????? ???,
???,
vem är markku tuomis fru,
crm be,
flashback aktuella ämnen,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Varpučių g., Berniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Biliūnų g., Biliūnų k., Panevėžio r. sav.,
Pušaloto g., Bliūdžių k., Panevėžio r. sav.,
Čiūrų g., Čiūrų k., Panevėžio r. sav.,
Beržyno g., Daniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g kvietinių miltų 75 g rupių miltų 7 g sausų mielių 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 4 skiltelės česnako 100 ml pieno žiupsnelis druskos žiupsnelis
cukraus
Gaminimas: Mieles ištrinkite su cukrum ir išmaišykite su trupučiu pašildyto pieno. Palaikykite 15 min, kol atsiras putų. Miltus nusijokite ant stalo į kauburėlį, vduryje padarykite duobutę, supilkite mielių mišinį ir aliejų. Įberkite druskos. Dvi česnakų skilteles
nulupkite, sugrūskite ar išsspauskite ir įmaišykit į tešlą. Po truputį pilkite šiltą pieną ir maišykite, kol išeis tampri, nelabai kieta tešla. Ją valandą palaikykite šiltoje vietoje. Likusias dvi česnakų skilteles nulupkite, smulkiai supjaustykite ir taip pat sudėkite į tešlą. Ją išminkykite ir
palikite dar 30 min. Iš tešlos darykite dvi vienodo dydžio bandeles, jas dėkite į aliejumi išteptą skardą, tarp jų palikite tarpą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Bandeles uždenkite maisto plėvele ir 15 min palaikykit. Tada apšlakstykit alyvuogių aliejumi ir kepkite 20 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 400 g kvietinių miltų 10 g cukraus pudros 1,5 šaukštelio druskos 4 g sausaų mielių 260 g pieno 30 g margarino VILNIAUS kepiniams Aptepimui: 1 kiaušinis 1 šaukštas
pieno Užpilui: 60 g margarino VILNIAUS kepiniams 6 skiltelės česnako 2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų arba šviežių petražolių
Gaminimas: Visus tešlai skirtu ingredientus sumaišykite su plakikliu arba rankiniu būdų. Tešlą palikite padvidubėti valandai su puse ar
ilgiau. Tešlą padalinkite į 12 dalių (dalinkite pagal savo nuožiūrą, priklausomai kokio dydžio norite). Kiekvieną gabaliuką suformuokite į bandelę, jas dėkite ant kepimo formos ir palikite vėl pakilti 30 minučių. Sumaišykite užpilo sudedamąsias dalis. Bandeles aptepkite kiaušinio ir
pieno plakiniu, aštriu peiliu įpjaukite keliose vietose ir į padarytas duobeles įdėkite įdaro. Kepkite 180 º C temperatūroje apie 15 minučių. Patiekite šiltas.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 30 g sviesto 250 ml pieno ½ a. š.Santa Maria druskos 20 g cukraus 4 g sausų mielių (1 arb. šaukštelio) 400 g miltų Aptepimui: 1 kiaušinio 1 valg. šaukšto
pieno Įdarui: 60 g sviesto 8 skiltelės česnako žiupsnelis provanso prieskoninių žolelių Santa Maria
Gaminimas: 1. Pieną įpilame į karščiui atsparų indą, įdedame sviesto, cukraus, druskos. Pakaitinam, kol ištirps sviestas. Ataušiname. 2. Sausas mieles sumaišome
su miltais ir po truputį beriame į tešlą. Sumaišius paliekame apie 1 val., kad tešla pakiltų. 3. Tešlą padalijame į 10 dalių, suformuojame rutuliukus, įspaudžiame per vidurį, išdėliojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir vėl paliekame kilti apie 30 min. 4. Įdarui česnaką smulkiai
supjaustome ir su provanso žolelėmis įdedame į kambario temperatūros, minkštą sviestą, gerai išmaišome. 5. Kai bandelės truputį iškyla, kiekvieną iš jų įpjauname peiliu, aptepame kiaušinio ir pieno plakiniu ir įspaudžiame dalį įdaro. 6. Kepame iki 180° C įkaitintoje orkaitėje apie 20
min., kol gražiai pagels. Skanaus! :)))
|
|
|
|
|