Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mazi, rutulio arba elipsoido formos geol. kunai, susidare is kalcio ir magnio karbonatu, gelezies ir mangano oksidu ir hidroksidu,
Gyvates uodziamasis organas, kuriuo oras patenka i tam tikra uodziamaja liauka gomuryje,
Statinio lanko pavidalo konstrukcija, galais atsiremusi i kolonas ar kitas atramas,
Italijos miestas, kuriame yra 78, 5 tukst. Vietu "San Paolo" futbolo stadionas,
Valstybes turimu galimybiu ir ryzto siekti savo tikslu sandauga,
Briugės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Briuselio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Brolybės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Bruknių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Brūžės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g tikro sviesto 4 kiaušiniai 200 g cukraus 1 šaukštelis vanilinio cukraus 4 gerai nunokę bananai 200 - 300 g miltų (priklauso nuo bananų dydžio, jei didesni, tai miltų reikia daugiau,
tešla turi gautis grietinės tirštumo) 2 nubraukti šaukšteliai kepimo miltelių sauja išgliaudytų, nuplautų ir susmulkintų graikiškų riešutų
Gaminimas: Trynius atskiriame nuo baltimų ir gerai išplakame su cukrum ir vanile. Bananus nuplauname, nulupame ir pertrintus sudedame į
trynių-cukraus masę. Gerai viską išmaišome. Beriame dalį miltų, maišome. Sviestą išlydome virš garų ir pilame į tešlą, gerai išmaišome. Beriame likusią dalį miltų, sumaiytų su kep. milteliais. Vėl gerai išmaišome. Suberiame riešutus, maišome. Baltymus išplakame iki standžių putų ir atsargiai
įmaišome į tešlą. Maišome, kol tešla taps vienalytė. Pilame į riebalais išteptą ir miltais apibarstytą, arba į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašauname iki 200 laipsnių įkaitinton orkaitėn, kepame apie 45 min. Atvėsusį galima pabarstyt cukraus pudra.
|
|
|
|
|