Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Psichopatologinis sutrikimas, kuris reiskiasi nejudrumu, nekalbejimu, sumazejusiu jautrumu,
1865m. anglu parlamente priimtas garsusis istatymas, trisdesimciai metu sustabdes automobilizmo vystymasi: raudonoji .....,
Interesu grupiu veikla siekanti paveikti politikus, kad sie priimtu joms palankius politinius sprendimus,
Europa nuo Azijos skiriantys kalnai,
Kas parase knyga "Demonu apsestas pasaulis",
Rūtų g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Saulėgrąžų g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Saulės al., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Serbentų g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Smilgų g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 kg aukščiausios rūšies kvietinių miltų 450 g margarino (recepte siūloma Eve, o aš panaudojau Vilniaus) 4 kiaušiniai 200 g 30 proc. riebumo grietinės žiupsnelis druskos Įdarui
(iškart parašau, kad įdaras tai jau jūsų fantazijos ir skonio reikalas): 1 kg vištienos filė keli pievagrybiai 3 svogūnai 50 g margarino malti juodieji pipirai druska šlakelis šalto virinto vandens
Gaminimas: Miltus suberiam į dubenį, įpjaustom į juos
margariną ir viską gerai sumaišome/pertriname iki kol visas margarinas susimaišys su miltais. Vieno kiaušinio trynį atsikriame ir atidedame, baltymą supilame į miltus, likusios kiaušinius taip pat įmušame į miltus, sukrečiame grietinę ir viską maišome/minkome, kol gausis vientisas, nekimbantis
tešlos gniužulas. Tešlą dedam į šaldytuvą. Ruošiame mėsos įdarą - mėsą supjaustome smulkiai, svogūnus nulupame ir taip pat supjaustome, sudedame į mėsa, ten pat beriame druską, pipirus, pilame vandenį. Pievagrybius nuvalome, supjaustome ir pakaitiname su margarinu keptuvėje, kol išskirs skystį.
Tada krauname juos į mėsą ir viską išmaišome. Traukiame tešlą ir šaldytuvo. Daliname į vienodo dydžio gabaliukus, man gavosi trisdešimt. Imame po vieną ir kočiojam paplotėlį, dedame įdarą ir užspaudžiame bei užsukame kraštą. Sudedame ant skardos ir kišame į įkaitintą iki 200 laipsnių
temperatūros orkaitę. Kepam apie 30-35 min.
|
|
|
|
|