Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zmogus, kolekcionuojantis pasto zenklus,
Siaurines Apulijos valdovas, Danajes ir Pilumno sunus, Turno tevas arba prosenelis. Minimas Vergilijaus, Horacijaus, Ovidijaus kuryboje.,
Zmogus, kurio svenciamos kokios nors iskilmes,
Zmogus, kuris apgaules budu daro sau gera,
Zmogus, kuris dedasi turis rafinuota skoni, aklai besilaikantis madingu manieru ir besipuikuojantis tariama erudicija,
Sodų g., Tirkiliškių k., Kauno r. sav.,
Vyšnių g., Tirkiliškių k., Kauno r. sav.,
Aušros g., Užliedžių k., Kauno r. sav.,
Erdvės g., Užliedžių k., Kauno r. sav.,
Griežlės g., Užliedžių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: ~ 10 kg šviežių lašinių palties su kumpiu 1 kg druskos 1 šaukštelis cukraus 3 šaukštai maltų lauro lapelių 2 šaukštai maltų juodųjų pipirų 3 galvos
česnako
Gaminimas: Neplautus lašinius reikia sūdyti kitą dieną po pjovimo. Pirmiausia, kad paraustų, juos ištrinti cukrumi, po to druskos, prieskonių ir smulkintų česnakų mišiniu. Įdėti į didelį indą, pridengti drobe ir laikyti vėsiai 10 dienų. Jei paltys kelios, jas vis apkeisti
vietomis, vis palaistyti atsiradusiu skysčiu. Po 10 dienų ištraukti iš indo, kuriame sūrėjosi ir aprišus marle pakabinti sausai, kad džiūtų. Galima laikyti ir kaimo troboje prie krosnies. Maždaug po mėnesio galima šaltai rūkyti arba valgyti žalius. Mes taip ir darome, nes sveikiau, nei rūkyti.
|
|
|
|
|