Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karačiūnų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kiaulienos subproduktų: 2 inkstai 1 kasa 1 kg kepenų 1 kg plaučių 200 g riebių lašinių 1 svogūnas pipirai malti lauro
lapai mairūnas druska
Gaminimas: Visus produktus gerai išmirkyti, bei išvirti vandenyje su druska, pipirais ir lapeliais. Lašinius supjaustyti gabaliukais, o likusią mėsą sumalti kartu su svogūnu. Pridėti mairūno, pipirų, lapelių, pagal skonį druskos, gerai išmaišyti.
Sukimšti į skrupulingai išvalytą storąją, ar plonąją žarną, subadyti adata ir pavirti 10 min. silpnai sūdytame vandenyje.
|
|
|
|
|