Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Moteris, ant sluotos raizanti dangaus zydryne,
Moteris, jaucianti lytini potrauki kitai moteriai (arba apskritai moterims) ,
Moteris, kuri pernelyg stengiasi patikti vyrams,
Moteris, pirmoji gavusi dvi Nobelio premijas,
Moteris, serganti manija,
Zigmo Žemaičio g., Tverečiaus mstl., Ignalinos r. sav.,
Ateities g., Vidiškių k., Ignalinos r. sav.,
Aušros g., Vidiškių k., Ignalinos r. sav.,
Draugystės g., Vidiškių k., Ignalinos r. sav.,
Ignalinos g., Vidiškių k., Ignalinos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g sviesto 125 g "Philadelphia" sūrio 2,5 stiklinės cukraus 6 kiaušiniai 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus 3 stiklinės miltų 100 - 200 g razinų ir džiovintų
spanguolių 200 g cukraus karamelei 200 ml grietinėlės 50 g sviesto karamelei
Gaminimas: Pirmiausiai ruošiame tešlą keksui, bet prieš tai įkaitiname orkaitę iki 170 C. Noriu įspėti, kad dviem valandom prieš ruošiant, išimkite visus produktus iš šaldytuvo, kad būtų
kambario temperatūros. Taigi, minkštą margariną peiliu susmulkiname iki kubelių, įdedame Philadelphia sūrio ir plakame mikseriu, kol sviestas gražiai susivolios su sūriu ir taps lygios konsistencijos. Po to, beriame cukrų ir vanilinį cukrų ir kantriai plakame 5 min. Mušame po vieną kiaušinį ir po
kiekvieno labai gerai išplakame, bent po 1 - 2 min. Galiausiai įsijojame miltus ir stengiamės, kad kai tik viskas išsimaišo, neplakti, kad į tešlą neprieitų oro ir ji nesukristų bekepant. Suberiame razinas ir spanguoles, mirkytas brendyje. Taip jos įgaus nuostabų aromatą ir skonį. Kepame apie 1 h 20
min., kol prie įkišto pagaliuko neliks tešlos. Tuo tarpu ruošiame karamelę. Į puodą storu dugnu po truputį beriame cukrų ir kantriai laukiame, kol pradės lydytis. Po maždaug 5-8 min., kai iš cukraus turime skystį, įdedame sviestą ir įnirtingai maišome. Jei masė per skysta, beriame dar cukraus ir
nuolat maišome, kol gausime vientisą, be gabaliukų masę. Galiausiai, nuėmus trumpam nuo ugnies pilame grietinėlę ir vėl statome ant jos, maišome. Kai išvirs, karamelę pilame į puodukus, kad atvėstų. Iškepusį pyragą apliejame karamele. Skanaus!
|
|
|
|
|