Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Akies obuolio dalis, kuriame yra sviesai jautrios lasteles,
Dekoratyvinis angos, nisos, antkapio arba kitos plokstes krastu aptaisymas,
Tam tikras kiekis, dydis, dalis, norma,
Mokslas apie elementus, ju jungimasi ir tarpusavio saveika,
Miestas prancuzijoje, kur kasmet nuo 1923 m. vyksta garsios automobiliu 24 valandu lenktynes ziedine trasa,
Kauno g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Kedrų g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Kęstučio g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Kmynų g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Knygnešių g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: tešlai: 1 arbatinis šaukštelis kepimo sodos 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių 115 g sviesto 240 ml tamsaus rudojo cukraus 4 arbatiniai šaukšteliai malto imbiero 4 arbatiniai
šaukšteliai cinamono 1,5 arbatinis šaukštelis maltų gvazdikėlių 2 dideli kiaušiniai 360 ml medaus 440 g miltų glajui: 2 stiklinės cukraus pudros 1 kiaušinio baltymas šaukštas citrinos sulčių
Gaminimas: 1. Sumaišykite sijotus miltus, sodą
ir kepimo miltelius. 2. Mikseriu gerai išmaišykite sviestą ir rudąjį cukrų, kol masė taps vientisa ir puri. Įmaišykite imbierą, cinamoną, gvazdikėlius. Įmuškite kiaušinius ir įmaišykite medų. Vėl gerai išmaišykite iki vientisos masės. 3. Pridėkite miltų ir kepimo miltelių bei sodos mišinį
ir sumaišykite nedideliu greičiu, kol visi tešlos komponentai virs vientisa mase. Tešlą suvyniokite į plastikinę maisto plėvelę. Atvėsinkite šaldytuve mažiausiai 1 valandą. 4. Įkaitinkite orkaitę iki 350° C temperatūros. Miltais pabarstykite stalo paviršių, ant kurio kočiosite tešlą.
Iškočiokite 3-4 mm storumo tešlą. Supjaustykite pagal iš anksto nusibrėžtus trafaretus. Kepkite 15 minučių įkaitintoje orkaitėje arba tol, kol meduolių centras bus tvirtas, tačiau žiūrėkite kad meduolių kraštai neapdegtų ir nepajuoduotų. Tada aptepti glajumi ir galima puošti kaip nori
:)) Glajus: Viską sudėkite į indą ir sukite, kol glajus pabals ir sutirštės. :))
|
|
|
|
|