Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Surgautų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Sutemos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Suvalkėlių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Suvalkiečių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Svajonių al., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušiniai; 6 šaukštai vandens; druska; 400 - 500 g miltų; 600 g maltos kiaulienos; 1 svogūnas; 1 šaukštas sviesto; aliejus kepimui.
Gaminimas: Į indą įmušti
kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 200 g miltų ir viską gerai išmaišyti. Subėrus likusius miltus, tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti mažais apskritimais. Svogūną supjaustyti ir pakepinti ant sviesto. Svogūnus suberti į mėsą, pagal poreikį įberti prieskonių ir gerai išmaišyti.
Dabar imti mėsą nedideliais kiekiais, dėti ant tešlos lopinėlių vidurio. Lopinėlių kraštus sulenkti viršun ir sugnaibyti, kad gerai suliptų. Paruoštus koldūnus dėti į verdantį vandenį ir pamažu maišyti. Puode įkaitinti aliejų ir dėti koldūnus. Skrudinti, kol gražiai aprus. Patiekti su česnakiniu
baltuoju padažu. Skanaus :)
|
|
|
|
|