Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alyvų g., Gruzdiškės k., Raseinių r. sav.,
Beržų g., Gruzdiškės k., Raseinių r. sav.,
Dubysos g., Gruzdiškės k., Raseinių r. sav.,
Šermukšnių g., Gruzdiškės k., Raseinių r. sav.,
Kirkšnovės g., Ilgižių III k., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kiaulės galva, ausis ir koja; 3 morkos; 200 g konservuotų žirnelių; druska; pipirai; lauro lapai; petražolės.
Gaminimas: Išverdame mėsytę ir morkas druskuotame ir su
lauro lapais vandenyje. Išvirus išimame iš puodo, atvėsusią mėsą nukauliname, supjaustome nedideliais gabaliukais. Mėsos gabaliukus atgal beriame į puodą su skystimu nuo mėsos ir dar paverdame apie pusvalandį, vis pamaišant. Į formeles dėti pagal fantaziją pjaustytą virtą morką bei žirnelius. Tuomet
užpilti mėsytę su skystimu. Stangdiname šaltieną šaldytuve. Skanaus :)
|
|
|
|
|