Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pušyno g., Meškelių k., Mažeikių r. sav.,
Antano Sidabro g., Naikių k., Mažeikių r. sav.,
Gilių 1-oji g., Naikių k., Mažeikių r. sav.,
Gilių 2-oji g., Naikių k., Mažeikių r. sav.,
Gilių 3-oji g., Naikių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Picos paploti gaminti pagal šį receptą http://www.mamosreceptai.lt/receptai/kebabo-pica.html Įdarui: 3 šauktai pomidorų tyrės, 1 šaukštas majonezo, 0,5 svogūno, 200 g. veršienos
faršo, 100 g. tarkuotos mozarelos, picos prieskonių
Gaminimas: Ant pagaminto picos papločio dedame pomidorų tyrę ir majonezą, juos šaukštu išlyginame per visą paplotį paliekant tik kraštus. Tada ant viršaus dedame svogūną pjaustytą, truputį apkepintą faršą, sūrį ir
prieskonius. Šauname picą i orkaitę 15 - 20 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Padui (užtenka tokio dydžio skardai, kaip nuotraukose): 300 g miltų 200 ml pieno 1 arbatinio šaukštelio sausų mielių 1 arbatinio šaukštelio druskos 1 valgomo šaukšto cukraus 1 valgomo
šaukšto aliejaus Picai: (gramais nerašau, dedame tiek, kiek norime pagal skonį) tarkuotos šlapios dešros arba dešrelių parūkytos dešros, kumpelio (žodžiu, visko mėsiško, ką turime šaldytuve) marinuotų agurkėlių grybų (tinka ir marinuoti, kurių prisigrybauname
miške) paprikos tarkuoto sūrio svogūno žiedų pomidorų padažo picų prieskonių
Gaminimas: Suberiame miltus, įmaišome sausas mieles, suberiame druską, cukrų, supilame aliejų - viską pamaišome ir pilame pieną. Tešlą minkome iki vientisos masės. Formuojame picos padą
kočėlo pagalba. Aš tešlą dalinu į dvi dalis, taip lengviau iškočioti, paskui abi tešlas kloju į skardą, kurią nedideliu šlakeliu aliejaus sudrėkinu. Picos ingredientus supjaustome: agurkėlius griežinėliais, papriką kūbeliais, svogūnus žiedais, grybus dedame tiesiog iš stiklainiuko, jei
pievagrybiai - pasmulkiname. Šlapią dešrą sutarkuojame, kitas dešras arba šoninę pjaustome riekelėmis,griežinėliais. Sūrį tarkuojame. Visus supjaustytus produktus paeiliui dedame ant skardoje iškloto picos pado, ištepto pomidorų padažu. Paruoštą picą kepame 180 laipsnių temperatūroje ~
30-35 minutes. Kepimo pabaigoje picos viršų barstome sūriu ir dar paliekame orkaitėje, kol sūris išsilydo.
|
|
|
|
|