Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pirties g., Daujėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Porijų g., Daujėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Smilgių g., Daujėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Stoties g., Daujėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Ugniagesių g., Daujėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g. moliūgo (supjaustyto kubeliais) 1 morka 1 poras (galima naudoti svogūną) daug petražolių ir krapų (tiesiog labai mėgstu žalumynus, esant galimybėms naudoju kalendras) Baravykų kepurėlių
(galima naudoti ir kitokius grybus, pvz. voveraites) druskos, pipirų vandens arba jūsų mėgiamo sultinio (kiekis priklauso nuo to, kokio tirštumo norite sriubos) grietinės
Gaminimas: Viską darau tame pačiame puode (kepu, troškinu, verdu). Pirmiausia susipjaustau porą,
bei susitarkuoju morką ir kepinu ant silpnos ugnies, kol įgaus gintarinį atspalvį. Tuomet sudedu smulkintą moliūgą, toliau kepu vis pamaišant. Užpilu verdančiu vandeniu bei paberiu prieskonių, uždengus dangtį palieku troškintis (tol, kol suminkštės moliūgas). Kol moliūgas troškinasi, keptuvėje
kepinu grybus. Maždaug po 15 - 20min. daržovės jau būna išvirusios, tad blenderiu sutrinu visą turinį, kadangi moliūgas labai greit sutęžta, vienalytę tyrę nesunku sutrinti ir šakute. Taigi, sriuba jau paruošta, beliko ją patiekti. Į kiekvieną sriubos lėkštę atskirai pridėkite keptų grybų,
sumaišytų su petražolėmis ir krapais. Pagardinkite grietine. Skanaus, mielieji!
|
|
|
|
|