Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pievų g., Nemajūnų k., Lazdijų r. sav.,
Gaisrinės g., Paliūnų k., Lazdijų r. sav.,
Paliūnų g., Paliūnų k., Lazdijų r. sav.,
Lapūko g., Petroškų k., Lazdijų r. sav.,
Petroškų g., Petroškų k., Lazdijų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištienos sparnelių 2 šaukštai vištienos prieskonių su kariu 250 ml geltonųjų slyvų saldžiarūgščio padažo 1 kg geltonųjų slyvų 1 stiklinė cukraus 1 šaukštas druskos 80 ml
vandens 1 sauja petražolių 1 skiltelė česnako
Gaminimas: Pirmiausia pasiruošiame padažą: slyvukus nuplauname ir paverdame su vandeniu apie 15 minučių, kol suminkštėja. Tada reikia slyvukus perkoškite taip, kad kauliukus atskirtumėte. Į tą tyrelę dedame cukrų, druską ir
smulkintas petražoles. Verdame apie 20 - 25 minutes. Dažnai maišome. Susmulkintus česnakus dedame į tą patį puodą ir dar verdame apie 7 minutes. Šiuo atvėsusiu padažu užpilu vištienos sparniukus, kuriuos prieš tai paskaninu prieskoniais, kelias valandas pamarinuoju ir kepu orkaitėje apie 30
minučių. Skanaus :)
|
|
|
|
|