Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Avižų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ąžuolyno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
B. Dvariono g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
B. Laurinavičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
B. Sruogos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaulės kojų 2 ausų 1 karkos šaldytų petražolių 2 morkų pipiro lauro lapų kalendros
Gaminimas: Mėsą, švariai nuskustą, aptrinti druska, pipirais, lapeliais ir
šaltai palaikyti parą. Tuomet nuplauti, įdėti į šaltą vandenį ir virti 3 valandas su druska, pipirais, lauro lapeliais bei žiupsneliu kalendros grūdelių. Likus virti apie 1 val. į tą patį puodą įmesti 2 nepjaustytas morkas. Verdant paragauti, ar geras skonis. Kai išverda, išgriebtą mėsą
susmulkinti peiliu, vėl sumaišyti su sultiniu. Į lėkštes įdėti po keletą gabaliukų morkos, šaldytų petražolių ir išpilstyti.
|
|
|
|
|