Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sakalaičių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g vištienos sparnelių aliejaus kepimui
Marinatui: 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių 2 šaukštai medaus 2 šaukštai sojos padažo 1 arbatinis šaukštelis cinamono 2 skiltelės
česnako druskos pipirai
Gaminimas: Sparnelius supjaustyti į 3 dalis ir apipilti marinatu. Paruošiame marinatą: sumaišome garstyčias su šiek tiek pakaitintu medumi, sojos padažu ir cinamonu. Česnaką suspaudžiame spaustuku ir išmaišome su marinatu. Sparnelius užpylę marinate
paliekame per naktį šaldytuve. Paruoštus sparnelius išimti iš marinato, nuvarvinti ir dėkite į įkaitintą keptuvę su riebalais. Sparnelius apkepinti iš abiejų pusių, kol atsiras rusva, traški plutelė. Kartais nuo medaus tik apjuosta, bet neiškepa gerai. Tad pakepintus keptuvėje dar dedu kokiom 20
minučių į orkaitę kepti. Skanaus :)
|
|
|
|
|