Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Berkinėnų skg., Telšių m., Telšių r. sav.,
Beržų g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Birutės g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Brazdeikių g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Brėvikių g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: didelės lydekos jūros lydekos, saidos, lašišos ar net silkės filė 200 g. lašinukų 2 kiaušinių 1 šaukšto krakmolo 1 šaukšto "Karališkų" miltų 3 šaukštų maistinių kviečių
gemalų 2 riekelių batono 50 g pieno 2 šaukštelių druskos citrininių žuvies prieskonių "Kotanyi" prancūziškų žalumynų
Gaminimas: Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su piene mirkytu batonu, bei
lašiniais. Į masę suberti gemalus, krakmolą, miltus, įplakti 1 kiaušinį, suberti druską ir prieskonius. Tuomet pasiruošti kitos žuvies filė. Paimti pailgus jūros lydekos, saidos, lašišos ar net silkės gabaliukus, patikrinti, ar nėra kaulų, apibarstyti prieskoniais, pavolioti plaktame kiaušinyje,
po to miltuose ir trumpai apkepti aliejuje arba svieste, bet neiškepti. į lydekos odą kloti faršo, per vidurį gražiai išdėlioti apkeptą žuvį, ant viršaus vėl faršo. Užsiūti ir kepti apie 1 val. 200 l. temp. orkaitėje. Papuošti pagal savo išmonę. Supjausčius iškeptą, ypatingai gražiai atrodo
ši lydeka įdaryta lašišos file. Skanaus!
|
|
|
|
|