Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Transporto priemoniu draudimas,
Puosni medine it. skrynia vertingiems daiktams laikyti; naudota renesanso laikotarpiu,
Sprt. zukles varzybos: ritemis, meskere arba spiningu i taikinius arba i toli metomi svareliai arba dirbtine musele,
Tanki, stora gelumbe su plaukeliais isvirkscioje puseje,
Klasikiniu sokiu stilius (mokykla) Indijoje; sieja soki, instrumentine muzika, pantomima, drama ir poezija,
Genių g., Sakiškių k., Vilniaus r. sav.,
Kranto g., Sakiškių k., Vilniaus r. sav.,
Lakštingalų g., Sakiškių k., Vilniaus r. sav.,
Meletų g., Sakiškių k., Vilniaus r. sav.,
Mėnulio g., Sakiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g sviesto 10 šaukštų cukraus 4 kiaušiniai 3 stiklinės miltų 600 g obuolių cinamono šaukštelis
Gaminimas: Sutarkuojam į miltus sviestą. Atskiriame kiaušinių trynius
nuo baltymų. Sviestą, kiaušinius, 7 šaukštus cukraus sumaišome, suminkome tešlą ir padedame į kamerą valandai laiko atšalti. Obuolius supaustome. Kiaušinio baltymus suplakame su likusiu cukrumi ir cinamonu. Tešlą tarkuojame su tarka sviestu pateptame kepimo inde. Truputį tešlos pasiliekame
užtarkuoti ant viršaus. Sutarkavę tešlą sudedame obuoliukus, užpilame suplaktais baltymais ir ant viršaus dar užtarkuojame šiek tiek tešlos. Kepame 180 c orkaitėje apie 40 minučių. Skanaus !
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 vidutinio dydžio obuolių, 200g sviesto, 200g cukraus, 200g grietinės, 3 kiaušiniai, 700g miltų, 2 a. š. kepimo miltelių, 2 a. š. vanilinio cukraus, 2 v. š. migdolų
drožlių, cinamono, cukraus pudros.
Gaminimas: Kiaušinius ir cukrų gerai ištrinti su minkštu sviestu kol nebesijaus cukraus, dar sudėti grietinę ir gerai permaišyti.Tada sudėti miltus, kepimo miltelius ir viską gerai suminkyti. Tešla turėtų būti nekieta. Paruošta tešlą
valandėlei dėti į šaldytuva kad pailsėtų. Tuo tarpu nulupti obuolius supjaustyti nemažais gabaliukais, juos pabarstyti cinamonu ir vaniliniu cukrumi. Tešlą padalinti į trisdalis,ir dvi iš jų, į sviestu pateptą skardą, rupia tarka sutarkuoti. Ant jos sudėti obuolius ir užbarstyti migdolų
drožlių. Likusią tešlą užtarkuoti ant viršaus. Pyragą kepti 50 min. 180-200 laipsių karštumo orkaitėje. Iškepusį ir truputi pravėsusį pyragą pabarstyti cukraus pudra. Šis dar šiltas pyragas yra labai skanus su ledais. Skanaus.
|
|
|
|
|